How to be the best sales person

Do you not only want to get better at Sales, but do you want to be the best in your company? Here we have listed the best tips and tricks to get better and beat your other sales colleagues in an smart way.

Lees meer »

Help, automatisering neemt mijn werk over!

Steeds meer processen op je werk worden geautomatiseerd, is hierdoor jouw baan nog wel toekomstbestendig? Of biedt automatiseren juist kansen voor jou? In dit blog zullen we dieper er op ingaan wat deze toekomstige veranderingen voor jou kunnen betekenen. Maar vooral hoe jij deze veranderingen van automatiseren kan ombuigen in kansen. 

Lees meer »

Met sales ervaring kan je meer bereiken

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen, iedereen moet een basiskennis van sales hebben! Sales doe je bijna elke dag en heb je nodig, niet alleen op je werk maar ook privé. Als jij goed bent in sales, dan zal je zien dat er heel veel banen zijn waar jij je sales ervaring goed kan gebruiken. Sterker nog, je kan je sales ervaringen gebruiken in het sollicitatiegesprek. Meer hierover kan je lezen in dit blog over sales.

Lees meer »

Hoe kan jij jezelf het beste verkopen tijdens het sollicitatiegesprek?

Als jij wat bij een klant wilt verkopen moet je kennis hebben over het product of de dienst die je wilt aanbieden en je moet kennis hebben van je klant. Wat is voor de klant belangrijk en wat zijn de “unique selling points” die aansluiten bij de wensen van de klant, waarmee trigger je de klant. Als jij je op deze manier voorbereid zoals je bij een sales gesprek doet, dan kan je je succes op een baan vergroten!

Lees meer »

Vlogger of influencer worden?

Jij wilt graag vlogger of influencer worden, dat kan makkelijk. Je hebt niet veel spullen nodig om een vlogger of influencer te worden, dus de toetredingsdrempel is niet al te hoog. Maarja als je je eerste vlog hebt gemaakt of post hebt geplaatst, dan is 1 ding vrij lastig….veel bezoekers en views krijgen. Dit heb je niet zomaar voor elkaar. Laten we eens wat verder in deze relatief nieuwe industrie van social media duiken. Waar liggen de kansen voor jou?

Lees meer »

Zuiveringstechnieken

Het is niet altijd makkelijk om een bepaalde techniek aan een branche koppelen, soms zijn bepaalde technieken voor meerdere branches toe te passen. En dit is heel mooi voor jou om te zoeken naar een nieuwe baan buiten je huidige branche. Als jij bijvoorbeeld kennis hebt van het zuiveren van een bepaald product, dan kan je de basis van deze techniek vaak in andere branches inzetten. Stel voor, jij weet veel van het zuiveren van drinkwater bij een drinkwaterbedrijf, dan zou je deze kennis ook kunnen gebruiken bij zuiveren van drinkwater op locaties van industriële bedrijven of het verder zuiveren van water voor bijvoorbeeld medische apparatuur. Uiteraard kan minder schoonwater ook een mogelijkheid zijn, zoals afvalwaterzuivering

Lees meer »

De Laboratorium branche

Een vrij brede maar toch niet voor iedereen bekende branche is de laboratoriumbranche. Vaak denk je bij deze branche aan de mensen op het laboratorium welke allemaal proefjes en onderzoeken uitvoeren. Als je beter naar deze branche kijkt, dan is dit zoals met alle branches veel groter.  Je hebt inderdaad de mensen op het laboratorium, maar ook de toeleveranciers welke zorgen dat de spullen en apparatuur op het laboratorium gebruikt kunnen worden en eventueel onderhouden worden.

Lees meer »

Van ijzererts naar staal, wat weet jij ervan?

Stel je voor dat je voor een bedrijf wilt gaan werken welke producten maakt, waarin staal wordt gebruikt of een bedrijf wat staal verwerkt. Wat weet jij eigenlijk van dit proces? In deze blog leer je meer over het proces van het ertsdelven t/m het product staal.  In het proces van erts naar staal worden diverse zuiveringsstappen toegepast. Wil je verder kennis opdoen en nog meer weten over dit proces kijk eens in deze blog over zuiveringstechnieken.

Lees meer »

Je succes op een vakantiebaan vergroten

In de vakantieperiodes gaan veel mensen lekker met vakantie. Heerlijk een week of een paar weken met verlof even niet meer met je werk bezig zijn (of misschien een beetje), maar lekker ontspannen of andere leuke dingen doen. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën voor wat een fijne vakantie is. Het werk staat in veel branches niet stil tijdens de vakantieperiodes, maar gaat gewoon door. In sommige branches is het zelfs vaak nog drukker tijdens de vakantieperiodes, denk maar vooral aan de toeristensector en alles wat daar mee te maken heeft. Dit is een reden dat er vaak vakantiebanen te vinden zijn.

Lees meer »

Welke zuiveringstechnieken zijn er?

Voordat we ingaan op de verschillende soorten zuiveringstechnieken, kijken we eerst wat zuiveringstechnieken zijn. Het woord zuiveringstechnieken bestaat uit 2 woorden, zuiveren en technieken. Zuiveren betekent het reinigen of iets verwijderen wat ongewenst is. Bij water is het bijvoorbeeld het verwijderen van ongewenste stoffen of deeltjes. Met het woord techniek bedoelen we de technologie die gebruikt wordt voor het zuiveren van het product.

Lees meer »

De banen van de toekomst.

De wereld ziet er over 10 a 20 jaar weer anders uit als nu en er zullen ook andere banen te vinden zijn als nu. Wie had 20 jaar geleden gedacht dat je je geld zou kunnen verdienen met Social Media, als vlogger of influencer. Vaak als je ergens als een van de eerst bent in een nieuwe groeimarkt, is de kans op succes vrij groot. In dit blog gaan we kijken, waar de kansen liggen voor jou en wat jouw baan in de toekomst kan zijn.

Lees meer »

Wat is CRISPR?

CRISPR staat voor Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats en is een technologie die kan worden gebruikt om genen te bewerken en te verbeteren. Kort gezegd is het met CRISPR mogelijk om een ​​specifiek stukje DNA in een cel te vinden en om dat stuk DNA te veranderen. CRISPR is een soort technologie voor genbewerking, waarmee wetenschappers snel en nauwkeuriger genen in DNA kunnen 'knippen' en 'plakken'

Lees meer »

Geld besparen of verdienen op de markt (of marktplaats).

We kennen het eigenlijk allemaal wel, de markt en Marktplaats. Wellicht loop je elke week even langs de markt om je boodschappen te doen. Of misschien verkoop of koop je wel eens wat via Marktplaats. Echter sta je er wel eens bij stil dat je hier ook geld kan verdienen? Of geld kan besparen? Laten we eens verder kijken naar de mogelijkheden. 

Lees meer »

Het belang van de sales afdeling

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen, als je bedrijf geen geld verdient dan zal het bedrijf niet lang bestaan. Uiteindelijk moet alles een keer terugbetaald worden, dus het is handig als er geld binnenkomt. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze regel, maar deze bedrijven hebben dan meestal ook geen sales afdeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overheidsinstellingen. 

Lees meer »

Hoe werkt het periodiek systeem der elementen?

Het periodiek systeem wordt ook wel het periodiek systeem der elementen genoemd. Als we kijken naar het periodiek systeem dan is dit een kleurrijke afbeelding, echter de kleuren en plaatsing van de elementen is niet willekeurig. Hoe werkt het Periodiek systeem?

Lees meer »

Verbeter je kennis van de sales.

Op de sales afdeling maken ze vaak gebruik van diverse vaak Engelse sales woorden en gebruiken ze diverse verkoop technieken. Weet jij wat Leads en Prospects zijn? Kan jij de SPIN selling of consultative selling toepassen? In deze blog laten we je zien welke technieken er zijn en hoe je deze toepast. Uiteraard laten we je ook zien wat de sales belangrijkste termen zijn. 

Lees meer »

Veel geld verdienen met gamen.

Jij kan leuk een potje voetballen en je kan een team trainen, maar dat maakt jou nog geen superster zoals Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Diego Simeone of Jose Mourinho. Deze toppers verdienen miljoenen per jaar en spelen of trainen op het hoogste niveau van het voetbal. Helaas voor jou jij hebt dit net niet weten te bereiken, want jij bent beter in gamen dan voetballen. Toevallig vind jij FIFA een top spel (en dit is het ook). Je speelt FIFA misschien al even en je wordt beter met elke wedstrijd, je wint van je vrienden en andere. Jij bent echt goed in FIFA!

Lees meer »

Succesvol in Nederland en België worden

Nederland en België bieden je veel kansen om te ondernemen en om succesvol te worden, maar waarom zijn Nederland en België zo succesvolle landen. In dit stuk leggen we je dat uit en laten we ook zien hoe jij deze kan benutten. 

Lees meer »

Trading kaarten

Trading kaarten zijn de laatste tijd zeer populair en dat is ook niet zo gek aangezien er veel influencers zijn welke verschillende kaarten zoals Pokemon en Fortnite sparen en verhandelen. Doordat er veel mensen geïnteresseerd zijn in deze trading kaarten , zijn sommige ook echt heel veel geld waard. Stel je voor dat jij nog zo een kaart hebt welke veel geld waard is, dan zo dit heel mooi zijn, maar hoe weet je dit? Wat zijn trading kaarten eigenlijk of de bekend Pokemon kaarten en hoe werkt dit? 

Lees meer »

Hoe verdien je geld met online business en hoe werkt het

Een online bedrijf is een type bedrijf dat voornamelijk of geheel op internet opereert. Dit kan een breed scala aan bedrijven omvatten, van e-commerce websites die producten en diensten verkopen, tot online serviceproviders en digitale contentcreators. Online bedrijven hebben vaak het voordeel dat ze een wereldwijd publiek kunnen bereiken en 24/7 kunnen opereren, wat ze populair maakt bij ondernemers en kleine bedrijfseigenaren.

Lees meer »

Energie besparen: 7 slimme manieren om te besparen op je energierekening

We hebben het vaak over meer geld verdienen, maar tegenwoordig is het met de stijgende energieprijzen belangrijker dan ooit om te denken aan hoe je energie kunt besparen in je huishouden (en dus geld kan besparen). Gelukkig zijn er tal van manieren waarop je op een slimme manier energie kunt besparen. In dit artikel geven we je 7 tips om energie te besparen en zo geld te besparen op je energierekening.

Lees meer »