Veel geld verdienen met gamen.

De weg naar succes met FIFA! En verdien geld!

Jij kan leuk een potje voetballen en je kan een team trainen, maar dat maakt jou nog geen superster zoals Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Diego Simeone of Jose Mourinho. Deze toppers verdienen miljoenen per jaar en spelen of trainen op het hoogste niveau van het voetbal. Helaas voor jou jij hebt dit net niet weten te bereiken, want jij bent beter in gamen dan voetballen. Toevallig vind jij FIFA een top spel (en dit is het ook). Je speelt FIFA misschien al even en je wordt beter met elke wedstrijd, je wint van je vrienden en andere. Jij bent echt goed in FIFA!

Wat is jouw kans met de FIFA game?

Als je veel FIFA speelt dan komt er een moment dat je van je vrienden gaat winnen- altijd winnen. Dit is niet leuk je wilt aan meer FIFA speler laten zien dat je goed bent en gaat de uitdaging aan met de rest van de wereld. Je win, je verliest wellicht weer eens want deze spelers zijn ook goed. Je gaat meer trainen, je bekijkt voetbal tactieken, jij wilt winnen! Je probeert alles en je ziet dat je succes krijgt. Je begint een netwerk op te bouwen, andere (FIFA) mensen gaan jou leren kennen en respecteren. Je bent een geduchte speler! Mensen willen jou zien winnen en worden fan van jou. Je hebt inmiddels je eerste en tweede video’s geplaatst op YouTube en Twitch. Er kijken steeds meer mensen naar jouw video’s, je ziet de likes groeien en de commentaren zijn positief. Je krijgt meer en meer mensen die een fan van jou zijn geworden. 

(Onderin staat onze willekeurige locatie generator voor Fortnite! Hoe goed ben jij in Fortnite?)

Je bent een Pro-Gamer geworden!

We zijn alweer wat verder en je hebt al diverse video’s geplaatst je ziet tot je verbazing dat er ook mensen over je praten op internet en diverse forums, Je weet het wellicht nog niet, maar in de pauzes op school zien sommige je als een held, een FIFA held. Je gaat live video’s maken en mensen zitten te wachten tot je video’s gaat uploaden. Het gaat echt lekker. 

Ongelofelijk een bekend persoon heeft laten weten dat ze wel eens met je een potje FIFA willen spelen. Uiteraard ga jij deze uitdaging aan. Je wint natuurlijk de wedstrijd, je geeft uiteraard nog wat tips mee het bekende persoon beter te laten worden. Een paar dagen laten krijg je nog een uitnodiging en nog 1. Het gaat lekker je bent bekend geworden.

 

Inmiddels verdien je een leuk aan het spelen van FIFA. Je hebt je kamer helemaal ingericht om video’s te maken en je zit in een goede game stoel, maar jij wilt meer. Het spelen van FIFA is gewoon leuk en je wilt laten zien aan de wereld hoe goed je bent.

 

Zoals je weet zijn er diverse FIFA toernooien. Hier kan je de toernooien van FIFA vinden.

 

Je schrijft je in voor het toernooi en wilt bewijzen dat je het kan opnemen tegen de beste. Het is nog even wachten en dan begint het toernooi. Jij gaat meer trainen, je bekijk video’s van de andere FIFA spelers welke meedoen. Je bedenkt tactieken voor je tegenstanders om te winnen, je werkt strategie uit en bereid je maximaal voor op het toernooi.

 

 

 

Het toernooi gaat beginnen, je ziet allemaal bekend mensen, het is 1 groot feest om hier aan mee te doen.

De eerst tegenstander is een goede maar je weet zeker dat je gaat winnen...en je wint uiteraard ook. En ook zo de andere wedstrijden. Je goede voorbereiding en het harde trainen heeft gewerkt. Inmiddels heb je de finale bereikt...je hebt al zoveel goede spelers achter je gelaten en je bent niet van plan om op te geven, jij wilt niet in de finale verliezen. Je hebt het gevoel dat de hele wereld meekijkt en dit is ook zo. 

Na een zenuwslopende wedstrijd maak jij het waar, je hebt gewonnen..ongelofelijk je hebt gewonnen. Jij bent de beste van de wereld!!!! -Gefeliciteerd- 

 

Je telefoon en je mailbox staan vol met felicitaties. Je video kanaal heeft nog meer views gekregen, het internet schrijf over je en de mensen praten over je. Jij bent een superster geworden. Net zoals: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Diego Simeone of Jose Mourinho

Wat is je kans om FIFA te winnen.

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar het zou zomaar eens jouw verhaal kunnen zijn. Er zijn veel mensen welke van FIFA spelen hun baan hebben gemaakt. Ook jij kan dit bereiken! Volg je FIFA droom en maak het waar. Wordt groot in de Esport!

 

De game industrie is een miljardenindustrie geworden en steeds meer mensen gamen. Alle bedragen zullen blijven groeien. De prijzenpot van alle verschillende esport zijn bij elkaar in 2019 > 100.000.000 Dollars. (Er valt veel te winnen).

 

De prijzenpot van FIFA 19, was:

1e: 250.000 dollar

2e: 100.000 dollar

3e-4e: 25.000 dollar

 

Met een totale prijzenpot van FIFA 19 was 500.000 euro en deze bedragen groeien nog steeds. De verwachting is dan ook dat FIFA 20 een nog grotere prijzenpot heeft. Wat ga jij winnen met FIFA? Win je niet dit toernooi, dan zijn er zoals we aangaven genoeg manieren om geld te verdienen door bijvoorbeeld video's te uploaden. 

Waarom FIFA

FIFA is al jarenlang een bekend spel in de gamewereld en wordt gespeeld in veel verschillende landen. Voetbal is een populaire sport in de wereld en elke grote plaats heeft wel een top voetbal club en er zijn heel veel verschillende competities. Met al deze gegevens heeft EA een geweldige game gemaakt. Met FIFA heb jij het voor het zeggen, jij bent de baas van de beste clubs ter wereld, jij speelt met de beste ster spelers ter wereld, jij domineert FIFA!

 

Om het beste uit je team te halen en de beste te worden is de game console een belangrijk onderdeel. Op welke game console win jij de wedstrijden en wordt je de beste? Hieronder staan de meest populaire game consoles.  

 • Playstation 4 (Sony)
 • Xbox (Microsoft)
 • Switch (Nintendo) 

 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij geen game console hebt, maar een PC. Waarmee win jij de wedstrijd? Wil jij graag FIFA spelen, maar je hebt geen game console of geen PC, wat gaat jouw keuze worden? Wat? Weet je het nog niet?

 

Hieronder hebben we een aantal vragen voor je neergezet om over na te denken en de juiste keuze te maken!

 • Wat is je budget, wat wil je uitgeven?
 • Wil je een nieuwe of een tweedehands game console?
 • Waarmee spelen je vrienden?
 • Welke games wil je naast FIFA nog meer spelen?
 • Welke specificaties hebben de game consoles? En welke zijn belangrijk voor jou?
 • Wanneer komt de opvolger van de huidige game console?
 • Wat voor kosten ben je nog meer kwijt naast de aanschaf van de game console? (controllers, monitor, abonnement, enz.)

 

In 2020 en de aankomende jaren zullen er weer nieuwe games en game consoles bijkomen. De bekendste zijn:

 • Playstation 5
 • Xbox (project Scarlett)
 • Google Stadia (geen game console, maar een online game streaming platform)
 • Switch 2

Met welke scoor jij de meeste punten en ga je winnen?

 

Is Fortnite meer je game? Uiteraard kan je hier ook veel geld mee verdienen. Hieronder staat onze unieke Fortnite dropzone generator, met deze generator creëer je een willekeurige landingsplek op de map van Fortnite. Ga de uitdaging aan!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.