Over ons

Bij BANENVINDEN.NL, vinden het belangrijk dat o.a. de Nederlandse en Belgische economie moet blijven doordraaien. Er zijn veel bedrijven welke moeite hebben om goed personeel te vinden terwijl er genoeg mensen zijn welke thuis zitten of niet op hun plek zitten bij hun huidige baan. Vaak zoek je een nieuwe baan binnen je huidige vakgebied en bij de bedrijven welke je kent. Vaak weet je het niet, maar wellicht is er een andere branche met een baan waarop jij zit te wachten en hun op jou. 

 

Je kan via externe partijen zoeken naar een nieuwe baan, maar vaak zoek je automatisch naar bijna dezelfde baan bij een ander bedrijf. Wij hebben bedrijven geselecteerd op branche en vanuit deze bedrijven kan jij zien welke banen ze allemaal hebben. Door op deze manier te zoeken zal je andere banen bekijken en wellicht iets vinden waarvan je eigenlijk niet wist dat dit wat voor je zou zijn.

 

Het idee van BANENVINDEN.NL is dan ook om bedrijven te promoten en nieuwe banen vinden makkelijker te maken. Er zijn heel veel goede banen beschikbaar bij bedrijven en het zou zonde zijn als deze  vacatures niet ingevuld worden. Vaak solliciteer je op een bepaalde functie en kan je de juiste baan niet vinden. Door te zoeken naar beschikbare banen bij bedrijven kom je misschien een baan tegen waar je nooit naar gezocht zou hebben. Wij proberen je met deze site te helpen. Of te wel kom uit je comfort zone en ga die nieuwe banen vinden! 

 

Door het geven van tips, hopen we dat je je nieuwe baan snel zult vinden. 

 

Succes met je sollicitatie!

Banenvinden.nl

 

Neem contact met ons op.