Management tool | Random Werk Generator

De werk generator is een must have voor elke manager die 110% van zijn team vraagt. Deze krachtige management tool bevat een database met veel high level vragen om het maximale uit je mensen te halen en om door te drillen tot de core. Op deze manier weet je zeker dat je scoort en je mensen bezig houdt, jij bent tenslotte de manager. De tool werkt simpel, met 1 druk op de knop "Genereer meer werk" zorg jij dat jou mensen bezig blijven.

Lees meer »

Functietitel Generator - Kies een random functie!

Zoek je een andere baan? Wat voor baan wil je later? Welke baan past bij mij? Wat voor functie wil ik? Dat zijn vragen die men vaak tegenkomt en om nou niet weer een beroepskeuzetest te gaan doen hebben wij de functietitel generator gemaakt. Waarom? Jij bent verantwoordelijk voor jou carrière en de doelstellingen die je zet en niet een test.

Lees meer »

Sterke en zwakke punten generator

Heb jij ook altijd moeite met het vinden van je sterke en zwakke punten voor een sollicitatiegesprek of een beoordelingsgesprek / functioneringsgesprek?! Met deze generator creëer je snel en makkelijk je sterke en zwakke punten. Wij presenteren met trots deze generator! De generator zal het veel makkelijk voor je maakt om je sterke en zwakke punten te vinden. Probeer het nu!

Lees meer »

Waarom wil je hier werken generator

Het is een veel gestelde vraag; waarom wil je hier werken? Weet jij niet snel een antwoord op deze vraag, check onze generator met de antwoorden op deze vraag.  Kijk snel voor de antwoorden! Wat is voor jou belangrijk!

Lees meer »

Sollicitatiegesprek vragen generator

Er zijn verschillende voordelen van het voorbereiden van vragen voor een sollicitatiegesprek. Ten eerste kan het helpen om je beter voor te bereiden op het gesprek en om je te concentreren op de belangrijkste punten die je wilt overbrengen. Bovendien kan het ook helpen om je meer op je gemak te voelen tijdens het gesprek en om je te laten overkomen als iemand die geïnteresseerd is in de functie en het bedrijf.

Lees meer »

Wachtwoord generator

Ben jij opzoek naar een willekeurig wachtwoord? Heb jij voor je werk of privé een moeilijk wachtwoord nodig, maar je kan er zo snel niet 1 bedenken? Gebruik onze willekeurige wachtwoord generator.

Lees meer »

Hoe wordt jij ook een profvoetballer?

Ajax, Feyenoord, PSV of AZ wie droomt er niet van om aan de slag te gaan bij één van deze profclubs. Voor velen een jeugddroom, maar helaas ook voor velen een jeugddroom die niet uitkomt (het talent had je natuurlijk wel). Wat altijd wel kan, is werken bij een profclub. Hier zijn velen functies te vinden, denk aan banen in de marketing, materialen, inkoop, verkoop, trainingen en ga zo maar door. Des te groter de club des te meer banen er zijn, maar uiteraard wordt er bij grotere clubs ook meer van je verwacht.

Lees meer »

Hoe maak je een goede sollicitatiebrief

Het is soms niet makkelijk om een goede sollicitatiebrief te maken en te zorgen dat ze jouw brief lezen. Hoe maak je een goede brief zodat ze je uitnodigen op een sollicitatie gesprek? Check hier de beste openingszinnen om ze te tiggeren en de beste slotzinnen om te zorgen dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek!

Lees meer »