Sterke en zwakke punten generator

Heb jij ook altijd moeite met het vinden van je sterke en zwakke punten voor een sollicitatiegesprek of een beoordelingsgesprek / functioneringsgesprek?! Met deze generator creëer je snel en makkelijk je sterke en zwakke punten. Wij presenteren met trots deze generator! De generator zal het veel makkelijk voor je maakt om je sterke en zwakke punten te vinden. Probeer het nu!


Sterke punten:

Zwakke punten:


Hoe werkt de Sterke en Zwakke punten generator?

Het werkt simpel, druk op de knop "Genereer sterke en zwakke punten" en je krijgt sterke en zwakke punten te zien. Zit er niks tussen? Druk nog een keer en je komt en vindt de punten welke jij kan gebruiken in je sollicitatiegesprek en bij je beoordelingsgesprek / functioneringsgesprek . 

Wil je meer tips over sollicitatiegesprek kijk hier bij onze tips voor een succesvolle sollicitatie

 

Waarom sterke en zwakke punten?

In elk sollicitatiegesprek zullen ze vragen wat je sterk en zwakke punten zijn. Waarom doen ze dit eigenlijk? Tijdens zo'n sollicitatiegesprek is er maar een korte periode om iemand "goed" te leren kennen en er achter te komen of diegene in het team past en of de functie goed past. Je wilt tenslotte de juiste mensen op de juiste plek hebben.

Door het vragen wat iemand zijn sterke en zwakke punten zijn kan je iemand sneller leren kennen en weten of de functie goed is en of diegene in het team past. Wordt het een aanwinst voor het team of niet?

Voor jezelf is het ook goed om te weten wat je sterke punten zijn en het is helemaal belangrijk om je zwakke punten te kennen. Door dit te weten leer je jezelf echt kennen en weet jij ook of de functie of nieuwe baan wat voor je is. Je wilt zeker niet hebben dat je na een korte periode er weer weg wilt, toch?!

Veel mensen vinden het moeilijk om wat over zichzelf te vertellen, vooral de zwakke punten zijn soms moeilijk. Wist je dat je een het tegen tegenovergestelde van een zwak punt weer een sterk punt kan zijn. Dit geld ook anders om. Probeer deze generator maar eens uit als je moeite hebt met je sterke en zwakke punten. Hier krijg je allemaal voorbeelden en er zit vast wel wat bij wat je kan gebruiken. Denk goed na waarom het een sterk en zwak punt van je is. Soms vragen ze ook waaruit dit blijkt of ze vragen geef eens eens een voorbeeld. 

Succes met de voorbereiding van je sterke en zwakke punten!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.