Hoe maak je een goede sollicitatiebrief

Het is soms niet makkelijk om een goede sollicitatiebrief te maken en te zorgen dat ze jouw brief lezen. Hoe maak je een goede brief zodat ze je uitnodigen op een sollicitatie gesprek? Check hier de beste openingszinnen om ze te tiggeren en de beste slotzinnen om te zorgen dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek!

Openingszin:

Slotzin:

Hoe werkt het?

Deze sollicitatiebrief generator werk makkelijk, druk op "Genereer een sollicitatiebrief en je krijgt een voorbeeld van een goede brief met een goed voorbeeld voor een brief. De brief start met een openingszin om de lezer te triggeren en om door te lezen. Het slot is gemaakt om op gesprek te komen, je wilt natuurlijk dat je op sollicitatiegesprek kan komen om de baan te krijgen! Meestal solliciteren er meerdere mensen op een baan of andere functie. Jij moet zorgen dat je eruit springt met je motivatiebrief waarom jij de geschikte kandidaat voor de baan bent. Met deze brief wil je mensen nieuwsgierig maken en zorgen dat je op gesprek kan komen. Uiteraard moet je nog niet al je kaarten op tafel leggen, anders is er misschien geen rede meer om je uit te nodigen. 

Met deze generator heb je diverse voorbeelden van een openingszin en een slotzin. Met deze voorbeelden kan je een goede opbouw maken van je brief. Maak de mensen nieuwsgierig en zorg dat ze jou gaan uitnodigen voor een gesprek. 

Heb je inmiddels een gesprek? Kijk dan snel op onze pagina met allemaal tips voor een sollicitatiegesprek.

 

Maak een Sollicitatiebrief generator, met Sterke en Zwakke punten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.