Hoe wordt jij ook een profvoetballer?

Ajax, Feyenoord, PSV of AZ wie droomt er niet van om aan de slag te gaan bij één van deze profclubs. Voor velen een jeugddroom, maar helaas ook voor velen een jeugddroom die niet uitkomt (het talent had je natuurlijk wel). Wat altijd wel kan, is werken bij een profclub. Hier zijn velen functies te vinden, denk aan banen in de marketing, materialen, inkoop, verkoop, trainingen en ga zo maar door. Des te groter de club des te meer banen er zijn, maar uiteraard wordt er bij grotere clubs ook meer van je verwacht.

Voor je bij een profclub aan de slag kan, is het vaak goed om ervaring op te doen bij een amateurclub. Een profvoetballer begint ten slotte ook niet in het eerste team van Ajax. Er zijn in Nederland vele voetbal verenigingen waar je zou kunnen solliciteren. De club generator hieronder genereert 3 clubs voor jou, uit de lijst van alle voetbalclubs van Nederland.

Werk bij een voetbalclub generator:

Team 1:

Team 2:

Team 3:

De sollicitatie voor jou eerste club

Nadat je een club hebt gevonden waar jij aan de slag wilt gaan, is het tijd voor de volgende stap in jou stappenplan naar een carrière bij een professionele club. De eerste stap is solliciteren via een sollicitatie of motivatiebrief (tip: gebruik de sollicitatiebrief tool). Nadat je bent aangenomen is het belangrijk dat je een jaar of 2 a 3 ervaring op doet voor dat je de stap maakt naar een grotere club. Maak je sterke punten sterker en maak je zwakke punten minder zwak.

Met de inzet van een profvoetballer kom jij zo uiteindelijk ook bij de profclub terecht waar jij van droomt!

Kies je top voetbalclub om voor te voetballen, met deze generator!

Reactie plaatsen

Reacties

Harold Berrenstein
3 jaar geleden

hallo, met Harold, hoe gaat het, met mij gaat het goed.
ik ben surinaams, en 47 jaar, en ik woon in Amsterdam zuidoost mijn vraag is, ik ben een voetballer, mijn droom, is dat ik op deze hoge leeftijd bij het eerste van Ajax te voetballen, neem dit bericht serieus, ik maak geen grap, contact telefoonnummer 0204094774, bel mij in de avonduren, email adres haroldberrenstein1@hotmail.com schrijf mij daar terug, ik wacht op antwoord.
bedankt.